Thursday, March 10, 2011

merah makngah..

Hye...
Ni pun salah satu my obsesi aku.. (cewah ayat x leh blah... nggeee~)
match2 kan baju, mix2 kan baju hehe
kali ni aku carikan panduan untuk bergaya dengan warna merah agar korang x disalahertikan sebagai wanita UMNO.. hahahaha
jom skodeng...ngggeee~~~~


Flower by Fajirah (none kenzo:-P)








baju camni selain leh dipakai utk g majlis2 rasmi
sesuai gak kalau sesekali nak pakai g opis
pedulikan je apa org nak cakap...hehehe(selalu jek aku pakai ikut suka aku jek)
penat nanti diorang berentilah..silap2 diorang copy paste plak.. hehehehe
Muslimah,black and red


tapi kalau nak begaya g dinner ke
dating ke tak salah kan sesekali 'lebey' sikit.. he2
tapi yang atas ni tak bape sesuei nak pakai g opis
takut kang bos korang pelik plak..he3 siap bertopi bagai.. nggeee~~
apa2 pun selamat mencuba ek...
'^peace^'


♥CikPuteh@ReenDiane♥

2 comments:

  1. wahhhh.. selamat datang ke dunia blogger heheheh

    ReplyDelete
  2. tQ..tQ.. keep support me yeah.. he2

    ReplyDelete

conteng lah sket.... *wink* jangan lupa tinggalkan nama ek..